De prijs van deze dichtbundel (gebonden, hardcover, 144 pagina’s, leeslint)
is € 17,50 (excl. verzendkosten). 

Zij is te bestellen via onderstaand formulier of door een mail te sturen aan info@annepossel.nl met vermelding van uw naam en adres. 
Betalen na ontvangst; een factuur zal worden bijgesloten

Ja, ik bestel bij deze de bundel

Enkele aanbevelingen:

‘Met haar zachtmoedige en kwetsbare poëzie roept zij ons op tot een nieuwe manier van zien en beleven van de werkelijkheid’

‘Wat is het een prachtige dichtenbundel; zo´n schoonheid en gedichten om stil bij te worden’

‘Indrukwekkend mooi’

‘Zalf voor de ziel’

‘In elke zin ligt een hele wereld verscholen’

‘De gedichten zijn beeldend en teruggebracht tot de essentie, geen woord teveel’

wij bestaan voorbij de woorden

Een poëtisch op weg gaan naar die ene geliefde die jou in het hart van de stilte tegemoet komt. De dichtbundel neemt je mee op een reis door het leven, langs zeven thema’s:

• ontmoeting ~ verbinding
• zielelandschap
• Jij
• leven ~ dood ~ leven
• engelen
• licht
• stilte

De thema’s hebben ieder hun eigen zeggingskracht, maar vormen samen ook een verhaal:

Een ontmoeting brengt je op weg en leid je het landschap van de ziel binnen. Daar kun je ervaren wat groter is dan jij, maar wat tegelijkertijd jou ook heel persoonlijk nabij komt. Deze Onbekende medereiziger geeft je ook een zicht op de kringloop van leven~dood~leven. Engelen zijn dan je metgezellen; zij maken het licht en leiden je naar het hart van hun wereld waar Stilte woont. Daar wacht jou opnieuw een ontmoeting: een onbekende geliefde heeft er al die tijd uitgezien naar jouw terugkeer.

Een indruk van de feestelijke presentatie waarin Anne enkele gedichten voordraagt is hier te zien.

Hieronder een kleine inkijk in de bundel.

 

Tegenstilte

Dichtbundel ‘wij bestaan voorbij de woorden’ – Anne C.Possel

 ‘De bundel is een antidode tegen de woorden die je continu naar buiten trekken, de gedichten van Anne C. Possel trekken je naar binnen.’

Buiten het geraas en de nooit aflatende stroom van beelden en geluiden, die via alle soorten media om onze aandacht vragen om na een korte tijdsinterval weer plaats te maken voor de volgende hype, verscheen kort geleden in eigen beheer de dichtbundel Wij bestaan voorbij de woordenvan Anne C. Possel. Het boekje zelf is – ook los van de gedichten – een kunstwerkje, met een prachtige omslag gedrukt op stroef papier dat de tactiele sensatie veroorzaakt, waar je bij de social media niet om hoeft te komen. Deze bundel is in vele opzichten niet van deze tijd en precies dat brengt hem in het midden van onze tijd.

Anne C. Possel lijkt haar gedichten te schrijven uit een land hier ver vandaan, waar mensen een ziel hebben die hen in staat stelt liefde te geven en te ontvangen. Dat detoneert in een tijdperk waarin neurofysiologen  ons ervan willen overtuigen dat wij ons brein zijn. Lang voor en lang nadat onze hersenen een min of meer samenhangend beeld geschapen hebben van wie we zijn en wat onze plek in de wereld is, zijnwe al. Dit Zijn met een hoofdletter dat aan Heidegger doet denken, maar bij Possel eerder aan Rumi, is niet in woorden te vatten. Possel drukt dit niet alleen uit in de titel van haar bundel, maar vooral in het vele wit rond haar gedichten, waarin haar woorden verschijnen als glimpen van iets wat zich verder verborgen houdt.

Het is een sensatie om dit boekje in handen te houden en de stilte te vinden waarin dit land niet ver weg is, maar gewoon in het hart van je eigen bestaan. De bundel is een antidode tegen de woorden die je continu naar buiten trekken, de gedichten van Anne C. Possel trekken je naar binnen. Iedereen die opnieuw het eigen innerlijk wil verkennen kan daarom het beste Wij bestaan voorbij de woordenter hand nemen en langzaam de gedichten lezen en herlezen.

Annerieke Goudappel - auteur 'Vagebond'