Poëzie

Kaartensets

‘Licht op Licht’ – zeven ansichtkaarten gemaakt door Caroline Schröder – fotografie en Anne C. Possel poëzie, ontwerp: Angelique Kleijne.

Oplichtende beelden uit de natuur en poëtische teksten over het licht dat door alles heengaat, er altijd is; om ons heen en in onszelf.

Sfeervolle kaarten, vol levenslust en schoonheid, die je aan vrienden en relaties kunt sturen, maar ook ter inspiratie kunt neerzetten op een mooie plek in huis.

‘Geschenken uit de Stilte’ – fotografie: Caroline Schröder, poëzie: Anne C. Possel, ontwerp: Mark Schalken

Zes foto-stillevens met poëzie over de Stilte, waar we altijd weer naar kunnen terugkeren en die rust als een geschenk aan onszelf kunnen ervaren.

Beide kaartensets zijn in te zien en te bestellen via Uitgeverij Nachtwind.

Gedichten in gebouwen

Gedichten van mij zijn ook te vinden in een aantal gebouwen, waaronder de Saxion Hogeschool te Enschede, het Kwaliteitscentrum voor de Gezondheidszorg CBO te Utrecht en bij JGZ te Haarlem.

 (Kwaliteitscentrum voor de Gezondheidszorg)

Gedichtenbundels

Een bundeling van mijn gedichten is te vinden in “Ontmoetingen voorbij Alzheimer” een boekje dat ik samen met de kunstenares Francisca Tollenaar heb geproduceerd en dat werd uitgegeven door de Stichting Alzheimer Nederland. (momenteel helaas uitverkocht).

Nieuw verschenen: ‘wij bestaan voorbij de woorden’ zie onder NIEUW op deze website.

Op verzoek

Ik schrijf ook regelmatig gedichten op verzoek. Vaak vragen mensen daarnaar in situaties waarin het mysterie van ons leven voelbaar wordt, wanneer de essentie van het leven heel intens te ervaren is – zoals bij huwelijk, geboorte en overlijden.